حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ادعاهای 100 ساله ای که دو روزه به هوا رفت

ظاهراً بناست تمام ادعاهای حداقل ۱۰۰ سال اخیر رنگارنگ در آمریکا در همین ۲ روز رنگ ببازد و نشان دهد که لیبرال-دموکراسی آمریکایی تاچه میزان دچار خلاف‌گویی و تناقض‌گویی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از تناقض‌های سنگین اوباما و توییتر در قیاس مواجهه‌اش با انتخابات کشورهایی مانند ایران و انتخابات اخیر آمریکا، رسانه‌های بزرگی مانند نیویورک تایمز و سی‌ان‌ان و تایم و ... هم به مخمصه بزرگی افتاده‌اند!

 

این رسانه‌ها که برای دیگران مستمراً از ضرورت عدم «قضاوت» سخن می‌گفتند و تاکید می‌کردند که کار رسانه فقط «روایت» است، حالا در این چالش روایت-قضاوت، پا را فراتر از داوری نهاده و عملاً به بیانیه‌نویس تبدیل شده‌اند.

 

نیویورک تایمز در پوشش سخنرانی ترامپ که می‌گفت سیستم انتخاباتی آمریکا فاسد است و علیه او تقلب شده، به جای آنکه همچون تجویزهایش برای دیگران، فقط روایت کند، در اینستاگرامش خبری نوشته که بیش از هرچیز به بیانیه شدیداللحن شباهت دارد. نیویورک تایمز در خط به خط عباراتش، ادعاهای ترامپ را  «شدیداً دروغ» و «انگ‌آلود»، «توهم توطئه»، «افترا»، و به «لحاظ شناختی متناقض» توصیف کرده و در نهایت هم صراحتاً نوشته است  که چون برخی رسانه‌های آمریکایی دیدند ترامپ دروغ می‌گوید سخنرانی رئیس‌جمهور را قطع  کردند و مجریها سعی کردند سخنان او را اصلاح‌کنند!

 

 

تایم هم در اینستاگرام خود همین رویکرد را به خرج داده و مدام صحبت‌های ترامپ را «دروغ» برچسب‌گذاری کرده است.

 

 

فارغ از اینکه در هر موردی، کدام طرف در این نزاع آمریکایی درست یا غلط می‌گوید، آنچه از اهمیت بالاتری برخوردار است اینکه، بسیاری از ادعاهای آنها از حوزه سیاست گرفته تا رسانه و شبکه های اجتماعی و آزادی و ... در ظرف دو روز دود شده و به هوا رفته است.

ارسال نظر
آخرین اخبار